pixelmaker CMS websitepixelmaker logo

De pakketten.

prijs_01

Makkelijker kan het niet.

Om alles nog eenvoudiger te maken hebben wij 3 standaardpakketten voor u samengesteld. Deze pakketten zijn samengesteld uit de beschikbare modules. Kijkt u eens rustig naar een aantal voorbeelden van websites die al gebruik maken van PixelMaker. Zo krijgt u een beeld welke mogelijkheden er zijn met de verschillende pakketten.

De website van PixelMaker maakt bijvoorbeeld gebruik van: De basis module en daarnaast de modules nieuws, links en pagina's beheren en de module contactformulier, het Lite pakket.

Oriënteert u zich rustig aan de hand van onze portfolio, de omschrijvingen van de modules, de demoversie van het CMS en kiest u vervolgens welke van onderstaande pakketten u het meest aanspreken. Wanneer u twijfelt kunt u natuurlijk altijd een vrijblijvend advies vragen. Belt u gerust met 034564-1191 of 06-49936421 als u vragen heeft!


PixelMaker Lite.

Met dit pakket kunt u zelf via het PixelMaker CMS links aan uw website toevoegen, nieuwsberichten plaatsen en uw contactformulier beheren. U heeft de beschikking over 2 pagina's die u naar eigen inzicht kunt beheren.

Uw site kent één menu waarmee alle genoemde onderdelen aan te roepen zijn. Met de module pagina's kunt u de homepage (de pagina die men als eerste ziet als de site bezocht wordt) en maximaal 3 andere pagina's beheren.

Op uw website heeft u een pagina waarop u Links naar interessante of verwante websites kunt plaatsen. De links staan netjes gesorteerd op datum of op categorie op uw website.basic_250

Met de module nieuwsberichten plaatst u korte berichten van recente gebeurtenissen of aankondigingen van op stapel staande zaken. De berichten staan op moment van plaatsing gesorteerd. Het laatst toegevoegde bericht bovenaan. Het Lite pakket is bijzonder geschikt voor kleinere websites. Met een behoefte aan maximaal 6 pagina's op de website.

Prijs: € 25,- per maand


PixelMaker Medium.

Met dit pakket bent u in staat een uitgebreide website te beheren, op te zetten en te onderhouden. Dit pakket stelt u onder andere in staat via het PixelMaker CMS nieuwsberichten te plaatsen, links naar relevante onderwerpen en sites te plaatsen. Tevens heeft u de beschikking over een webpagina waarop u verschillende typen bestanden met uw bezoekers kunt delen. En natuurlijk bevat uw website een contactformulier waarmee bezoekers met u in contact kunnen komen.

Uw website kent een hoofdmenu en een submenu waar u zelf maximaal 10 graduate_400pagina's aan toe kunt voegen. Deze pagina's kunt u volledig zelf inrichten met tekst en plaatjes. U kunt met dit pakket een fotoalbum samenstellen of een slideshow aanmaken. Een voorbeeld van een deze module ziet u op deze website. De foto's worden automatisch naar het juiste formaat geschaald zodat u daar geen omkijken naar heeft. U kunt verschillende slideshows of fotoalbums aanmaken.

Prijs € 45,- per maand


PixelMaker Master.

De modules basis, pagina’s, nieuws, kalender, menubeheer bestanden delen en contact. Met dit pakket bent u in staat uw website voor een groot deel zelf structuur te geven. U kunt zelf nieuwe menu-items aanmaken en daar pagina's aan koppelen. Uw site kent 2 menubalken. Een menubalk waarin de vaste items staan zoals de modules nieuwslinks en bestanden. En een menu waar de pagina's die u nieuw aanmaakt in komen te staan. Zo wordt voorkomen dat het (hoofd) menu uit zijn voegen barst. De nieuwe pagina's kunt u vervolgens zelf vullen met tekst en plaatjes met de module Pagina's. Met de module bestanden delen kunt u bestanden ter download aanbieden op uw site. Heeft u bijvoorbeeld elke week een nieuwsbrief in pdf-formaat of heeft u een verzameling openbare Word-documenten dan master_600kunt u deze met een simpele handeling op uw site plaatsen, maar ook plaatjes en bijvoorbeeld zip-bestanden kunt u probleemloos plaatsen. De bestanden zijn in mappen in te delen vergelijkbaar met windows verkenner.

Prijs € 70,- per maand


En hoe werkt het verder?

Pixelmaker is gebaseerd op gemak. U kunt per maand per automatische incasso betalen. Wanneer u ervoor kiest per kwartaal of per jaar te betalen krijgt u een aantrekkelijke korting. U gaat voor een periode van 1 jaar een overeenkomst met pixelmaker aan. U krijgt ter informatie een e-mail waarin u verzocht wordt aan te geven of u wel of niet wilt verlengen. U kunt dan aangeven of u de overeenkomst niet wilt voortzetten. Wij verlengen automatisch de domeinregistratie en daarmee ook de contrectperiode tenzij u aangeeft de overeenkomst te willen beëindigen. U dient dit ten minste 2 maanden voor de einddatum van de overeenkomst aan te geven.