pixelmaker CMS websitepixelmaker logo

Het basis CMS.

PixelMaker CMS

Een goed begin is het halve werk.

Het basis CMS bevat alles wat nodig is om een website met een cms-systeem te starten. De basis wordt uitgebreid met modules, deze modules kennen verschillende functionaliteiten. Met de basismodule kunt u inloggen in uw cms, emailadressen beheren, statistieken bekijken, uw wachtwoord wijzigen, gebruik maken van de hulpfunctie van pixelmaker en al uw modules aanspreken en gebruiken.


Bij het pakket dat u kiest zijn een aantal modules inbegrepen. Nadat u bent ingelogd met uw eigen unieke gebruikersnaam en wachtwoord kunt u gebruik maken van de modules die bij uw websitepakket horen. Deze modules zijn eenvoudig aan te spreken via een pulldown menu. U maakt een keuze uit het menu en vult uw aanvullingen of aanpassingen in de formulieren in. Na het opslaan van de aanpassingen of aanvullingen staan de nieuwe gegevens direct op uw site!

add_page_400

Naam: Basis CMS
Prijs:€ 10 per maand.
Bijzonderheden: Bezoekersstatistieken, e-mailbeheer, eigen domeinnaam, toegang tot het PixelMaker CMS, uw modules beheren, wachtwoordbeheer, uitgebreide hulpfunctie, enz.