pixelmaker CMS websitepixelmaker logo

PixelMaker's Portfolio.

Een verzameling pixels

Met trots presenteren wij u een selectie uit de websites die van het PixelMaker CMS gebruik maken. Kijkt u rustig eens naar de mogelijkheden, doe ideëen op.

 

http://www.ictall.nl Een inspirerende branche waar meedenken en innoveren in de genen zit. Dat is de ICT-sector van Nederland. Met bedrijven die zich onderscheiden door kennis, een vernieuwende aanpak, doordachte concepten en klantgericht denken.
ictall_120
http://www.impulze.nl De bedrijfsnaam IMPULZE is afgeleid van het woord “impuls” dat synoniem staat voor prikkel en stimulans. De laatste twee letters “ze” hebben betrekking op het individu ofwel de ik-persoon, gesymboliseerd door de “i” in het logo dat is vormgegeven als een personage. De letters “ze” staan voor zelfstandig, zelfredzaam, zelfvertrouwen, zelfontwikkeling, kortom: luister naar jezelf!
impulze_120
http://www.vixsys.nl Wij zorgen dat klanten zich op hun kerntaken kunnen focussen door arbeidsintensieve administratieve bedrijfsprocessen te optimaliseren.
nubv_120
http://www.vixion.nl Sinds de oprichting van Vixion vertrouwen financiële instellingen, overheidsinstellingen en verzekeraars dagelijks op de snelheid en stabiliteit van onze software.
nubv_120
http://www.nubv.nl De Nederlandse Uitgeefgroep BV is gespecialiseerd in vakbladen en business to business magazines gericht op zakelijke beslissers bij bedrijfsleven en (semi-)overheid. In onze vakbladen verschaffen wij nieuws op economisch, politiek en financieel en sociaal terrein en geven wij aandacht aan praktische ondernemersgerichte handelsinformatie, bedrijfsnieuws, en de laatste product- en marktontwikkelingen.
nubv_120
http://www.dyvix.nl SkoopeTM is een dynamisch pensioen informatie systeem voor de zakelijke markt waarmee u direct inzicht verwerft in de kosten en kwaliteit van pensioenregelingen. SkoopeTM is gebouwd om cruciale pensioenvragen binnen enkele seconden door te rekenen en inzicht te verwerven in de consequenties.
dyvix_120_01
http://www.ravix.nl Ravix biedt maatwerk oplossingen voor eenvoudige verwerking van online documenten. Zo heeft Ravix voor gemeenten een oplossing ontwikkeld die voldoet aan de standaard GEMMA E-formulieren versie 1.0. Hierbij volgt Ravix de richtlijnen van egem-iteams en VNG-KING. Met qForm biedt Ravix een van meest flexibele en dynamische oplossingen voor de automatische verwerking van online aanvraagdocumenten en orderverwerking. 
ravix_120
http://www.avontuur-werkt.nl Het bedrijf bij uitstek voor de verzorging en uitvoering van personeels-, familie- en teamuitjes, outdoortrainingen en -activiteiten, sportieve evenementen, groepsactiviteiten, kinderfeestjes en -kampen. Op deze site kunt u doorklikken naar de diverse rubrieken. Zo kunt u onder meer, via ons fotoboek, een impressie krijgen van onze activiteiten.
avontuur_180
http://www.ruedutier.nl Het vrijstaande huis in Nadrin, rustig gelegen aan het einde van een doodlopende straat is van alle gemakken voorzien. Het heeft een zeer ruime tuin, met veel privacy en prachtig uitzicht op het dal. Het huis is zeer geschikt voor families, ook met jonge kinderen. Deze site maakt naast de basismodule ook gebruik van: pagina's en contact.
ruedutier_120
http://www.oranjevereniginghei-enboeicop.nl De site van de oranjevereniging Hei- en Boeicop maakt gebruik van de modules Links, Foto's, Nieuws, pagina's en contact. Op de site worden geïnteresseerden op de hoogte gehouden van gebeurtenissen van deze oranjevereniging. Foto's en nieuwsberichten zijn daar een onderdeel van.
jig_120
http://www.lincc.nl Lincc is een organistie bedoeld speciaal voor starters en afgestudeerden die een eigen bedrijf willen beginnen. Lincc helpt hen bij alle aspecten die daar bij komen kijken. De Pixelfabriek maakte voor hen deze site in combinatie met pixelmaker. De site gebruikt de modules; basis, pagina's, nieuws, links, foto's, bestaden en contact.
lincc_120_120
http://www.tweehuysen.nl Kennisinstellingen hebben steeds meer behoefte aan kennistransfer naar de markt. De maatschappij heeft behoefte aan hoogwaardige werkgelegenheid. Het bedrijfsleven zoekt renderende investeringen en projecten. De sleutel voor succes ligt in de verbinding van kennis met de markt. Deze site maakt naast de basismodule ook gebruik van: pagina's, links, contact en nieuws.
tweehuysen_01_120

http://www.sterk-vakwerk.nl

http://www.beks-systems.be

 

Op de website vind u informatie om ook uw bedrijfswagen(s) efficiënter in te richten. Zo vindt u er inbouwvoorbeelden, foto's, technische informatie, dealer-adressen, referenties en en een demofilmpje. Ook kunt u via een handige wizard uw bedrijfswagen zelf inrichten.
Hiermee krijgt u eenvoudig en snel een beeld van wat er in uw wagen mogelijk, compleet met technische gegevens en zelfs een offerte.
Beks systemen, sterk vakwerk

http://www.carbonjewels.com

Carbonjewels.nl heeft zich in het creëren van carbon juwelen gespecialiseerd. De site is ter promotie van de armbanden- en ringenlijn. Particulieren en juweliers of anderszins geïnteresseerden kunnen hier informatie over ( het verkrijgen van ) deze juwelen vinden.
Carboning logo
http://www.noviogendix.nl NovioGendix heeft een nieuwe, patiëntvriendelijke techniek ontwikkeld voor diagnose van prostaatkanker, de zogeheten PCA3-methode.

Deze website heeft als doel het informeren van medici en patiënten over de nieuwe techniek en de behandeling van prostaatkanker. Deze website maakt gebruik van het Lite pakket.

Noviogendix, prostaat kanker onderzoek
http://www.nbsbaarn.nl De bestaande website van deze Baarnse basisschool was aan een grondige 'update' toe. Naast een vernieuwd ontwerp, heeft de Pixelfabriek een compleet nieuw Content Management Systeem geleverd. Met dit CMS kan de complete website worden beheerd. Kenmerkend zijn onder andere het dynamisch menu, slideshows en de mogelijkheid om filmpjes aan de site toe te voegen. Nieuwe baarnse basisschool
http://www.pixelmaker.nl Ook PixelMaker.nl maakt gebruik van het PixelMaker CMS. De website maakt gebruik van het Lite pakket.
Pixelmaker website
http://www.allintaxaties.nl Voor all in taxaties maakte de Pixelfabriek een eenvoudige site met de modules; basis, pagina's en contact.
allin_120_120