pixelmaker CMS websitepixelmaker logo

Technische details.

Wat krijgt u nu precies?

Kort gezegd is pixelmaker een website met webhosting en een cms systeem en vele extra's. Uw website wordt door ons met deze opties compleet geleverd. U hoeft alleen een domeinnaam te kiezen wij doen de rest. Bij een website met het Pixelmaker hoort 2000 MB dataverkeer en 300 MB schijfruimte.

Verbruik

2000 MB dataverkeer en 300 MB schijfruimte is meer dan voldoende voor een website met 200 foto's

Af en toe overschrijding van deze limiet is geen enkel probleem. Wanneer meerdere malen ruim over de limiet gegaan wordt of blijkt dat uw bezoekersaantal een sterke groei doormaakt, adviseren wij u over te stappen op een groter pakket. Hieraan zijn kosten verbonden. Overstappen naar 5 of 10 GB dataverkeer (per maand) kost respectievelijk 5 dan wel 10 euro per maand extra. U kunt ervoor kiezen bij uw huidige pakket te blijven en dus niet over te stappen op een groter pakket maar dan zijn wij genoodzaakt uw site bij overschrijding van de limiet tijdelijk buiten werking te stellen totdat de nieuwe maand start. Dan start de bandbreedteteller opnieuw en heeft u weer beschikking over 2gb dataverkeer. Uw site is dan gewoon weer online.

Ik wil wat anders!

Heeft u specifieke wensen of wilt u bijvoorbeeld het Lite pakket uitbreiden de mogelijkheid meer pagina's toe te voegen? Dat kan natuurlijk. Neemt u daarvoor even contact met ons op. Wij zullen dan samen met u een geschikt pakket samenstellen en zo proberen aan uw wensen te beantwoorden.